Webshop ontwikkelen

Wij helpen je met het creëren of ontwikkelen van een webshop zodat jouw product tot zijn recht komt

Investeren in jouw webshop

Tegenwoordig wordt meer dan de helft van de verkopen online gedaan.  Het is daarom als bedrijf essentieel om een webshop te hebben om je product of dienst te verkopen. Wij kunnen je helpen bij het opzetten of ontwikkelen van jouw webshop. Daarnaast kunnen wij met onze expertise je helpen om meer sales uit je webshop te halen, door je webshop zichtbaar en gebruiksvriendelijk te maken.

Wat we doen

Om de kwaliteit van je nieuwe webshop te garanderen ontwikkelen wij altijd met de volgende standaarden:

  • Wij maken de webshops op basis van de WordPress plugin WooCommerce. Dat is een van de beste platforms voor het bouwen van een webshop, en zorgt dat jouw webshop ontzettend veel mogelijkheden en functionaliteiten heeft.
  • Door middel van ons software pakket maken wij je website professioneel zowel aan de voorkant als aan de achterkant, zodat je uiteindelijk makkelijk zelf jouw website kan bijhouden.
  • We helpen je met het aanscherpen van je marketing
  • Door onze ervaring laten we je zien wat werkt in het op de kaart zetten van jouw webshop.
  • We helpen je na afloop met de Analytics cijfers, zodat we een goed beeld krijgen van waar de webshop nog meer verbeterd kan worden.

Mochten er naast deze dingen nog andere activiteiten nodig zijn om je webshop te verbeteren dan doen we dat natuurlijk graag.

Maar dat kost zeker wel veel?

Bij ons hoeft een goede webshop niet duur te zijn, door onze expertise en ervaring kunnen we je op een effectieve en efficiënte manier helpen. Dat scheelt jou en je bedrijf weer tijd en voor ons is het een kleine moeite. Doordat we een klein bedrijf zijn,  is onze aanpak persoonlijker en hebben we weinig extra kosten zodat we je prijs zo laag mogelijk kunnen houden. We kunnen het zo goedkoop of zo duur maken als je wilt, maar of het nou goedkoop of duur is we zorgen altijd dat jouw bezoekers je klanten worden. Contact ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Webview service

Als onderdeel van onze Webview service bieden wij je, na de ontwikkeling van de webshop, je de mogelijkheid om heel eenvoudig zelf je webshop te beheren bij toekomstige wijzigingen. Op deze manier geven wij je webshop een frisse start, zodat je daarna zelf je webshop op een eenvoudige manier kan blijven beheren.

tessa-vellema-about-health-online-150x150

Tessa Vellema

About Health Online

Webvue heeft mij een prachtige website bezorgd waar ik voor mijn onderneming echt trots op ben! Je website is in de online wereld toch 'het eerste gezicht' van je onderneming, en dat moet meteen goed zijn. Verder is ons contact professioneel, maar fijn verlopen en zijn er vanuit Webvue aanvullingen, ideeën, oplossingen etc. aangeboden om de website nog beter te maken.

frans-bon-visie-150x150

Frans Bon

Bonvisie

Webvue Online with you heeft een mooie website voor mij gemaakt. Het hele proces klopte. Van de eerste kennismaking tot aan de website. Dankzij veel praktische tips ziet het er top uit.

yolande-heerkens-kanstegenkanker-150x150

Yolande Heerkens

Stichting Kans Tegen Kanker

Voor onze Stichting Kans Tegen Kanker was het tijd voor een vernieuwde website. Tijdens onze zoektocht kwamen we  uit bij Webvue en het klikte meteen. De website die er nu staat is met recht een prachtig visitekaartje. Wat ook heel fijn is dat er heel erg wordt meegedacht op het gebied van online marketing en analytics om verder te groeien zodat we nog meer mensen kunnen helpen. Voor onze stichting is dit goud waard!

Ook een WordPress website laten maken?

Neem contact met ons op en krijg geheel vrijblijvend een offerte toegestuurd.